Welkom

Tuinhout Harderwijk

Zandlaan 9a
3843 NA Harderwijk
Tel: 0341-355995
Mail: info@treasurebuilding.nl

Tiger Palenrammer Multi

€ 2.238,50

Beschikbaarheid: In voorraad

Art.nr:87198319040821

Snel overzicht

Wij zweten niet meer met een grondboor en zware hamer. Met de Tiger Palenrammer kunt u overal palen zetten zonder de bijbehorende zweetdruppels.

Details

De Multi is 40% krachtiger dan de reguliere Tiger Palenrammer en is met name geschikt voor het plaatsen van houten palen van 7×7 en 9×9 en ronde palen tot 120 mm.

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met uw aankoop. De prestatie van deze machine is afhankelijk van uw kennis van de informatie die in deze handleiding staat en uw begrip van de werking en het onderhoud van de machine en de bijbehorende Honda motor.

De Tiger wordt aangedreven door een Honda GX35 motor. Honda levert bij deze machine haar eigen handleiding voor de motor, waarin alle aspecten van het gebruik en het onderhoud van uw Honda-motor staan. De Honda handleiding is aan u, samen met de handleiding van de palenrammer aangeboden. Houd beide handleidingen bij uw machine voor referentie door alle personen die met de machine zullen werken. Volg alle aanbevolen onderhoud voor zowel de Tiger Palenrammer alswel de Honda-motor.

Uw palenrammer wordt geleverd met een jaar fabrieksgarantie. Wij stellen voor dat u de garantie-informatie goed leest en volledig begrijpt. Om uw Tiger Palenrammer te registreren voor garantie dient u de bijbehorende garantiekaart in te vullen en per post of mail aan ons te retourneren. Uitsluitend geregistreerde machines kunnen gebruik maken van de garantie zoals deze in de handleiding is opgenomen.

De Honda garantie staat los van de Tiger Palenrammer garantie en is onderworpen aan de eigen dekking door Honda. U kunt de Honda garantie dekking terug vinden in de bijgeleverde Honda handleiding. Neem contact op met ons voor onderdelen of technische vragen met betrekking tot uw Palenrammer.

Neem contact op met uw lokale Honda servicedealer voor onderdelen of technische vragen met betrekking tot de Honda motor.

Klik hier voor onze website: https://www.tiger-palenrammer.nl/

Extra informatie

Artikelnummer 87198319040821
Liter Nee
Soort Nee