Welkom

Tuinhout Harderwijk

Zandlaan 9a
3843 NA Harderwijk
Tel: 0341-355995
Mail: info@treasurebuilding.nl

Klantenservice Tuinhout Harderwijk.nl

Bezoekadres verkoopkantoor en productiewerf:

Zandlaan 9a
3843 NA te Harderwijk

T: 0341 - 355 995
F: 0341 - 494 048

E: info@treasurebuilding.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08.30 uur - 17.00 uur en op zaterdag: 09:00 uur - 12:00 uur

 

Om teleurstellingen te voorkomen: bezoek altijd volgens afspraak

 

Tuinhoutharderwijk.nl is onderdeel van Treasure Building BV

BTW nummer; 8503578986B01

KvK nummer;  52241483

Rabobank. IBAN nummer; NL37RABO00132019493
BIC code;  RABONL2U

Prijzen: al onze prijzen zijn inclusief B.T.W. vermeld


 

Bezorgen & Verzending

 

Bezorging/Afhalen
Na uw bestelling zullen wij u informeren welke dag wij u kunnen leveren. Zonder tijdig tegenbericht gaan wij ervan uit dat er op de afgesproken leverdag iemand aanwezig is die voor ontvangst kan tekenen. Tekenen voor ontvangst is noodzakelijk. Afhalen bij ons in Harderwijk kan alleen nadat u op de hoogte bent gebracht dat uw bestelling klaar ligt op woensdagmiddag tussen 12:00 uur en 17:00 uur en op zaterdagmorgen tussen 09:00 uur en 12:00 uur.

 

Transportkosten *
Orderbedrag > 750 euro inclusief B.T.W : wij leveren uw bestelling gratis aan huis.
Orderbedrag < 750 euro inclusief B.T.W.: wij brengen 60 euro transportkosten in rekening

Toeslag betaling onder rembours euro 15,- 

* met uitzondering van de eilanden. Mail ons voor de afwijkende condities.

Houdt u rekening met het volgende
De aflevering geschiedt op een plaats direct naast de openbare weg. Aflevering zal plaatsvinden door een vrachtwagen van maximaal 18 meter lang. Mocht een dergelijke vrachtwagen u straat of huis niet kunnen bereiken, neem dan contact met ons op om de aflevering te bespreken. Reclamaties ten aanzien van een incorrecte ontvangst dienen binnen 48 uur na levering per email aan ons gemeld te worden. Meer informatie vindt u in onze voorwaarden.

 

Privacy & Veiligheid

Tuinhout Harderwijk.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. "Tuinhout Harderwijk" zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Lees hier alles over onze Privacy Policy

 
Disclaimer & Copyright

Tuinhoutharderwijk.nl, gevestigd te Harderwijk faciliteert haar website voor haar klanten en andere belangstellenden en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheden of volledigheid van de (prijs)informatie op deze site en op de webshop. Wijzigingen voorbehouden.Niets van deze webpagina's mag worden verveelvoudigd en/ofopenbaar worden gemaakt d.m.v. druk, kopiëren, weblinking of op welke wijze dan ook zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van Tuinhoutharderwijk.nl

 

Een probleem melden/klachtenafhandeling

 

Tuinhoutharderwijk.nl levert in principe alleen producten waar we achter kunnen staan. Kwaliteit vinden wij zeer belangrijk. Mocht u onverhoopt toch minder tevreden zijn over een product of over een levering dan kunt u dit als volgt kenbaar maken:

-       Meldt uw klacht via info@tuinhoutharderwijk.nl U krijgt een ontvangstbevesting per email.

-       Omschrijf uw klacht duidelijk en sluit foto’s bij van het probleem

-       Er kan gevraagd worden om aanvullende informatie om uw klacht goed te kunnen beoordelen.

Nadat uw klacht in behandeling is genomen zullen wij u op de korst mogelijke termijn berichten, uiterlijk binnen 14 dagen. Uiteraard zal Tuinhoutharderwijk.nl trachten het probleem naar tevredenheid op te lossen. Tuinhoutharderwijk.nl is aangesloten bij Webshop Keurmerk. Indien uw klacht niet naar tevredenheid is opgelost kunt u zich in laatste instantie wenden tot de Geschillencommissie Webshop via www.sgc.nl

 

 

Retouren en annuleren

 

Hiervoor verwijzen wij u graag door naar punt 8 van onze veelgestelde vragen.